NL FR EN

FAQ

ALGEMEEN

Wat zijn jullie openingsuren?

Onze kantoren zijn open van maandag tot en met vrijdag van 9 tot 12u en van 13u30 tot 17u30. Tijdens veilingen en tentoonstellingsdagen gelden er mogelijk aangepaste openingsuren. Gelieve onze kalender te raadplegen voor meer informatie. Tijdens de tentoonstellingen zijn onze zalen doorlopend geopend van 10u tot 18u.

Hoe blijf ik op de hoogte van jullie veilingen?

Schrijf u in voor onze mailinglist of maak een account aan via ‘Mijn Account’ en geef aan in welke veilingen u geïnteresseerd bent. U kan ons ook volgen op Facebook en Instagram.

Hoe kan ik een catalogus bestellen?

U kunt een los nummer bestellen of een abonnement nemen. Hier vindt u meer informatie .

Kan ik een abonnement nemen op jullie veilingcatalogi?

Zeer zeker. Elke live-veiling wordt vergezeld van een verfijnde en geïllustreerde catalogus waarin alle loten met gepaste wetenschappelijke kennis worden benaderd. Voor meer informatie over tarieven en formules, klik hier.

Waar vind ik informatie over jullie veilingen?

Een overzicht van de huidige/toekomstige veilingen, vindt u hier. Bij ‘Enkel Online’ vindt u onze Silent Sales en Aftersales terug. Stille veilingen ontleent haar naam aan het feit dat de veilingmeester het zwijgen wordt opgelegd. Er wordt enkel geboden tegen de klok. Een overzicht van de voorbije veilingen vindt u onder Veilingen > Voltooide veilingen. (link naar Veilingarchief) Neem een kijkje op de kalender voor de precieze tentoonstellings- en veilingdata.

Waarvoor kan ik bij Veilinghuis Bernaerts terecht? Verkoopt Bernaerts alles?

Veilinghuis Bernaerts is gespecialiseerd in het inrichten van kwalitatieve kunst- en antiekveilingen. Twee keer per jaar vindt een veiling plaats rond het thema Oude & Romantische Meesters (mei/december) waarin zowel schilderijen en beelden als verfijnde meubelen en toegepaste kunsten (zilver, porselein, sculpturen, juwelen, Aziatica ) worden aangeboden, daterend van de 13de tot en met de 19de eeuw. In maart en oktober ligt de focus op Moderne Meesters en Design (19de tot en met 21ste eeuws werk). Daarnaast trekt het huis sinds jaren de kaart van ‘Werk op Papier’ in haar zg. ‘WOP’-veilingen (vier keer per jaar). Hier komen zowel oude als moderne tekeningen en prenten van Albrecht Dürer tot Roger Raveel aan bod maar ook oude en zeldzame boeken, modern antiquariaat, bibliofiele uitgaven, ephemera als pamfletten, vlugschriften, postkaarten en andere zoals briefwisseling, manuscripten, kunstboeken en fotografie (originele foto’s en fotoboeken 19de-20ste eeuw).

De stripliefhebber kan tot twee keer per jaar zijn gading vinden in een gespecialiseerde stripveiling. Onze experten (link naar Team) Kunst & Antiek en Werk op Papier staan steeds te uwer beschikking. Neem hier contact met hen op (contactformulier). Voor bepaalde domeinen doen we beroep op externe experten. Het gaat om belangrijke kunstwerken van Europese meesters, design, stripverhalen, juwelen, wapens en Aziatica.  De kosten die hiermee gepaard gaan, worden mogelijk doorgerekend aan de verkoper. Onze experten zullen u hierover op voorhand inlichten.

Waarom kiezen voor Bernaerts?

“Bernaerts, beter in België”. Een belangrijk credo van Mon Bernaerts is dat de Belgische kunsthandel floreert door de kennis die de Belgische verzamelaar aan de dag legt en de scherpe keuze die gemaakt wordt bij de aankoop van zowel antieke als moderne tot hedendaagse kunstwerken. Door te geloven in eigen kunnen en het vertrouwen van een steeds groeiend cliënteel slaagt het huis erin internationale prijzen  te behalen voor kwaliteitsvolle kunstvoorwerpen die bij haar in consignatie worden gegeven. 

Wat is een Silent Sale?

Een ‘Silent Sale’ is een onlineveiling, waarin de stukken worden opgenomen met een bepaalde startprijs en een schatting lager dan € 500. Geïnteresseerden kunnen na registratie gedurende een periode van 18 dagen tegen de klok bieden op deze ‘charming children of a lesser god’. De loten kunnen bezichtigd worden tijdens de expo van de live-veiling. De commissie van de Silent Sale bedraagt 30%. Onze Silent Sale kunt u terug vinden in Veilingen > Enkel online. Om mee te bieden volgt u deze procedure:

1. ga naar www.bernaerts.be
2. klik op Veilingen > Enkel online
3. maak uw account en zend een kopie van uw identiteitskaart
4. aanvaard de veilingvoorwaarden in de e-mail die u van ons ontvangen heeft
5. plaats uw bod
6. na afloop van de veiling ontvangt u een e-mail met betalings- en afhalingsmodaliteiten

Wat is een Aftersale?

De ‘Aftersale’ is de online naverkoop van de loten die tijdens de live-veiling onverkocht bleven. Geïnteresseerden krijgen hier als het ware een ‘herkansing’ en kunnen tot de maandag volgend op de live-veiling een bod laten op een lot dat ze tijdens de live-sessies gemist hebben. Als startprijs wordt evenwel in de regel dezelfde startprijs als tijdens de live-veiling gehanteerd. De commissie bedraagt voor deze veiling 30%. Onze Aftersale kunt u terug vinden in Veilingen > Enkel online. Om mee te bieden volgt u deze procedure:

1. ga naar www.bernaerts.be
2. klik op Veilingen > Enkel online
3. maak uw account en zend een kopie van uw identiteitskaart
4. aanvaard de veilingvoorwaarden in de e-mail die u van ons ontvangen heeft
5. plaats uw bod
6. na afloop van de veiling ontvangt u een e-mail met betalings- en afhalingsmodaliteiten

Ik wil graag een evenement organiseren in jullie zalen. Is dit mogelijk?

Het veilinghuis is gevestigd in een historisch art-decopand in de Verlatstraat 16-22. Hier bevinden zich Zaal Verlat, een grote tentoonstellingsruimte op de gelijkvloerse verdieping, en Zaal Platform, de oude cinemazaal op de eerste verdieping (eveneens bereikbaar via lift). Een derde ruimte ‘Zaal Museum’ opende in 2012 haar deuren en maakt de verbinding van de Verlatstraat naar de Museumstraat. Aan ‘Zaal Museum’ is een elegante vitrinegalerij verbonden, een keuken en een ruim terras. Ruimtes kunnen apart of samen worden verhuurd. Bespreek de mogelijkheden voor zaalverhuur met Peter Bernaerts (peter(at)bernaerts.be) of voor organisatie van evenementen met Davy Luyten (info(at)platformbernaerts.be).

Hoe kan ik Veilinghuis Bernaerts bereiken met de auto?

Veilinghuis Bernaerts is gelegen op het Antwerpse Zuid, pal in de driehoek tussen het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten, het MHKA en het FOMU, vlakbij de gedempte Zuiderdokken (Vlaamse-Waalse Kaai).  Sinds 1 februari 2017 geldt in de Antwerpse binnenstad een Lage-Emissiezone (LEZ). Meer informatie hierover vindt u hier: www.slimnaarantwerpen.be/fr/lez.

Er is geen parkeergelegenheid verbonden aan onze gebouwen, maar laden en lossen voor de deur is geen probleem. 
Gratis parkeergelegenheid vindt u aan het einde van de straat op het plein van de gedempte Zuiderdokken of aan de Scheldekaaien.

Hoe kan ik Veilinghuis Bernaerts bereiken met het openbaar vervoer?

Vanaf het Centraal Station heeft u enkele mogelijkheden:
- Tram 8 brengt u rechtstreeks via premetrostation ‘Astrid’ naar halte ‘Bres’ op de Amerikalei, op 600 meter te voet van het veilinghuis.
- Tram 10 brengt u rechtstreeks via premetrostation ‘Astrid’ naar halte ‘Bestorming’ in de Brederodestraat, op 700 meter van het veilinghuis.

Vanaf Centraal Station via Groenplaats: - Richting de Groenplaats kan u tram 3 en 5 nemen in premetrostation ‘Astrid’ of tram 9 en 15 in premetrostation ‘Diamant’. Daar stapt u bovengronds over op tram 4 richting halte ‘Museum’, slechts 150 meter wandelen van het veilinghuis. 
- Indien u liever bovengronds rijdt: tram 11 en 24 rijden naar de Melkmarkt, daar kan u te voet naar de Groenplaats gaan om daar tram 4 tot halte ‘Museum’ te nemen.

Tram 4 brengt u ook rechtstreeks vanaf station Antwerpen Berchem. Voor meer informatie kan u www.delijn.be consulteren.

Is er parkeergelegenheid aan het veilinghuis?

Er is geen parkeergelegenheid verbonden aan het veilinghuis, maar laden en lossen voor de deur is geen probleem. Ook parkeren in de straat of op de gedempte Zuiderdokken is tegen betaling mogelijk (sms parkeren).
Voor langparkeren: gebruik de nieuwe betaalparking Steendok (inrit via. Ledeganckkaai en Namenstraat) of Kooldok (in aanbouw). 


KOPEN

Hoe kan ik een veiling bijwonen?

Onze veilingen zijn openbaar en dus publiek toegankelijk voor iedereen. U kunt zich vanaf een half uur voor aanvang van de veiling aanmelden. Enkel indien u wenst mee te bieden, dient u zich te registreren bij één van onze medewerkers aan het onthaal en krijgt u een biednummer. Zitplaatsen zijn vrij, u hoeft geen stoelen te reserveren. U kunt de veilingzaal op elk moment verlaten.

Hoe kan ik bieden op een live-veiling?

U biedt zich aan bij onze medewerkers aan de ingang van de veilingzaal op de eerste verdieping (zaal 'Platform', Verlatstraat 22) vanaf een half uur voor de start van de veiling of tijdens de veiling. U registreert zich met uw bewijs van identiteit en krijgt in ruil een persoonlijk biednummer. Met dit nummer kunt u zich tijdens het bieden duidelijk kenbaar maken aan de veilingmeester. Het nummer blijft geldig tijdens de verschillende zittingen. Indien u niet meer wenst te bieden, kunt u bij het verlaten van de zaal het biednummer inleveren aan onze medewerkers.

Via kooporder

U vult het 'kooporders'-formulier in en levert dit ten laatste 24u voorafgaand aan de veiling af aan één van onze medewerkers of bezorgt het ons per e-mail (info@bernaerts.be) of per fax (+ 32 3 248 15 93). De veilingmeester probeert uw lot aan een zo voordelig mogelijke prijs te verwerven. Let wel, hierbij zijn de veilingkosten niet bijgerekend.

Via telefonische bieding

U vult het 'telefonisch biedingen'-formulier in en levert dit ten laatste 24u voorafgaand aan de veiling af aan één van onze medewerkers of bezorgt het ons per e-mail (info@bernaerts.be) of per fax (+ 32 3 248 15 93). Eén van onze medewerkers belt u op tijdens de veiling om live mee te bieden. U geeft hen te kennen of u mee wilt gaan met het bod of niet. Deze dienst is enkel mogelijk voor biedingen vanaf € 1000.

Via ‘Mijn Account’

U registreert zich op onze website bij ‘Mijn Account’: met uw persoonlijk Bernaerts-profiel kunt u uw favoriete loten opslaan en indien gewenst, een bod achterlaten. U ontvangt hiervan een bevestiging via e-mail. Net als bij een schriftelijke bieding, dient uw bod geregistreerd te worden uiterlijk 24u voor de veiling. De veilingmeester probeert uw lot aan een zo voordelig mogelijke prijs te verwerven. Let wel, hierbij zijn de veilingkosten niet bijgerekend.

Via 'Live Bidding'

U kunt de veiling via livestream mee volgen van achter uw computer of tablet. Hou er rekening mee dat u zich minstens vijf uur voor aanvang van de veiling dient te registeren voor deelname aan de veiling.

1. Ga naar www.bernaerts.be
2. klik op Veilingen > Enkel online
3. Maak een account aan en zend ons (eenmalig) een kopie van uw identiteitskaart
4. Aanvaard de veilingvoorwaarden via de link die u in uw mailbox ontvangen heeft
5. De veiling wordt toegankelijk vanaf een kwartier voor aanvang van elke sessie.

Log in met uw gegevens en klik op 'Enter Auction'. Plaats uw bod. Indien u zich niet tijdig geregistreerd heeft, kunt u enkel de veiling bekijken via de 'Watch Only'-functie.

Ik heb iets gekocht. Wat nu?

Indien u in de zaal aanwezig was, kunt u aan het einde van de veiling uw aankoop meteen betalen en afhalen. Indien u niet aanwezig was, krijgt u daags na de veiling een overzicht van uw aankopen en betalingsmogelijkheden. Betalen en afhalen dienen ten laatste te geschieden op de vrijdag van de week volgend op de veilingweek. Opgelet, eens deze termijn verstreken kunnen stockagekosten aangerekend worden.

Wanneer kan ik afhalen?

De afhaling gebeurt in onze zalen en kan onmiddellijk na de veiling, in de veilingweek (niet tijdens de veilingen) tijdens de kantooruren (9 tot 12u en 13u30-17u), op de zaterdag na de live-veiling (van 10 tot 12u) en ten allerlaatste tien dagen na de eerste veilingdag. Indien deze termijn verstreken is, wordt er een stockagekost van € 5 per dag en per lot aangerekend. Indien u zelf verhinderd bent, kunt u een volmacht verlenen om uw aankopen door een derde te laten afhalen, na ontvangst van betaling.

Hoe kan ik betalen?
 • Contant: in euro tot een bedrag van € 2.999 per afrekening, kosten inbegrepen.
 • Bancontact
 • Een door een Belgische bank gewaarborgde cheque in euro.
  De kosten van inning van cheques zijn ten laste van de koper.
 • Volgende kredietkaarten worden aanvaard:
  Visa, Mastercard of Eurocard (meerkost kan aangerekend worden)
 • Via overschrijving met vermelding van uw naam/klantcode, veiling en lotnummer
  op rekeningnummer 6451 0493 5140
  IBAN BE02 6451 0493 5140
  BIC/SWIFT JVBABE22
  Gelieve er bij overschrijving rekening mee te houden dat het enkele dagen kan duren vooraleer wij het bedrag op onze rekening ontvangen.
  Het gekochte goed kan pas worden afgehaald na ontvangst van betaling.
 • Indien u zich geregistreerd heeft via ‘Mijn Account’ kunt u uw afrekeningen raadplegen en veilig online betalen.
Hoeveel bedragen de veilingkosten?

Bovenop de hamerprijs komt er op elk lot een commissie, een vaste administratieve kost en eventueel het volgrecht.

 • De commissie bedraagt, indien u koopt in de zaal, via kooporder, aan de telefoon of via ‘Mijn Account’ 22% voor de veilingen Kunst & Antiek of Design en 23% voor veilingen Works on Paper of Strips.
 • Via ‘Live-bidding’ bedraagt de commissie 28% op de hamerprijs.
 • De commissie voor onze online-veilingen (Silent Sale/ Aftersale) bedraagt 30% op de hamerprijs.
 • Daarnaast wordt een administratieve kost van € 2 per lot aangerekend.
 • Mogelijk dient er ook volgrecht van 4% op de hamerprijs (voor toewijzingen vanaf € 2000) te worden betaald voor originele kunstwerken van levende kunstenaars of kunstenaars die minder dan 70 jaar geleden gestorven zijn.
Wat is volgrecht?

Het volgrecht is een uitbreiding van het auteursrecht, dat aan de maker van een kunstwerk een recht op vergoeding geeft bij doorverkoop van het kunstwerk.

Dit recht kan van toepassing zijn op werken van beeldende en grafische kunst. Het volgrecht wordt aangerekend bij de verkoop van originele kunstwerken van levende kunstenaars of kunstenaars die minder dan 70 jaar geleden gestorven zijn en dit vanaf een toewijzingsprijs van € 2000. Het bedraagt 4% van de toewijzingsprijs tot en met € 50.000,00; 3% van het deel van de toewijzingsprijs van € 50.000,01 tot en met € 200.000,00; 1% van het deel van de toewijzingsprijs van € 200.000,01 tot en met € 350.000,00; 0,50% van het deel van de toewijzingsprijs van € 350.000,01 tot en met € 500.000,00; 0,25% van het deel van de toewijzingsprijs boven € 500.000,01.

Het volgrecht mag evenwel nooit meer bedragen dan € 12.500,00. Het tarief van de eerste schijf, namelijk 4%, moet worden toegepast op het volledige bedrag dat binnen deze schijf valt.

Wat is ‘Mijn Account’?

‘Mijn Account’ is het nieuwe onlineplatform voor onze klanten. Na registratie kunt u hier uw gepersonaliseerde Bernaerts-ruimte aanmaken. U kunt onze catalogus raadplegen en uw favoriete loten bewaren, biedingen ingeven en opgeven in welke veilingen en/of zoekopdrachten u geïnteresseerd bent. Zo kunt u uw eigen persoonlijk archief opbouwen en beheren. Uiteraard kunt u hier ook aankopen bekijken, afrekeningen downloaden en online betalen.

Als verkoper kunt u de status van uw ingebrachte loten nakijken, voor welke veiling ze geselecteerd werden en hoeveel ze opbrachten.


VERKOPEN

Hoe weet ik of mijn voorwerp/ collectie in aanmerking komt voor één van jullie veilingen?

Om te weten te komen of uw kunstvoorwerpen in aanmerking komen voor één van onze veilingen is het aangeraden om ons in eerste instantie enkele foto’s te bezorgen van de voorwerpen. Een duidelijke foto van het stuk of enkele overzichtsfoto’s van de inboedel geven onze experten een eerste indruk over de kwaliteit en de verkoopwaardigheid van uw antiquiteiten.

Let op, een waardebepaling kan u niet onmiddellijk verwachten. U kunt ons deze foto’s bezorgen via post, e-mail (expertise(at)bernaerts.be) of via dit formulier (link naar intakeform). Gelieve een korte beschrijving, afmetingen en eventuele herkomst te vermelden, alsook, indien mogelijk, handtekening, datum, materiaal en/of gebreken. In de mate van het mogelijke wordt uw aanvraag beantwoord binnen de week na verzending.

Krijgen uw goederen een positief advies, dan zullen we u vragen om met deze stukken op onze burelen langs te komen voor een meer accurate evaluatie. Deze schatting is gratis en vrijblijvend. Voor belangrijke stukken en grote inboedels komen we graag aan huis.

Wat moet ik doen met de stukken niet in aanmerking komen voor jullie veilingen?

De mogelijkheid bestaat ook om een volledige inboedel te verwerken, lees het volledig vrijmaken van de woning/ appartement. Daarvoor kiest Bernaerts in overleg met de verkoper het meest geschikte verkoopkanaal (online of verkoopzaal) voor de voorwerpen die niet geschikt zijn voor een veiling bij Bernaerts. kan verkopen.

Kunnen jullie ook een expertise uitvoeren voor verdeling of verzekering?

Onze experts staan te uwer beschikking voor het opstellen van een schattingsverslag van uw kunstcollectie, geldend voor privé-gebruik, voor het notariaat of voor verzekeringsmaatschappijen. De kosten voor dergelijke expertise worden op voorhand besproken: afhankelijk van de omvang van de schatting is deze forfaitair of op procentbasis. In dit laatste geval wordt 3% gerekend op de minimale schattingswaarde. Belangrijk: dit percentage wordt u terugbetaald indien u binnen het jaar beslist het voorwerp/ de voorwerpen in veiling te brengen: er wordt dan geen 15% maar 12% commissie aangerekend. Zodoende wordt de schatting/ expertise kosteloos.

Een forfaitaire schatting bedraagt € 250 voor het eerste uur (€ 150 vanaf het tweede uur) plus verplaatsingskosten (à rato van € 0,50 per km) en BTW en kan niet worden gerecupereerd.

Kan de expert aan huis komen?

Een expertise aan huis is gratis indien de stukken op veiling verkocht worden. Vooraleer wij een expert aan huis sturen, verzoeken wij u ons foto’s door te sturen om te weten of uw kunstvoorwerpen in aanmerking komen voor één van onze veilingen.

Hoeveel bedragen mijn kosten als verkoper?

De inbrengerscommissie bedraagt 15% van de hamerprijs. Zitten vervat in de commissie: expertise, stockage, verzekering, fotografie. Zitten niet vervat in de commissie: externe expertise, transport. Na de verkoop van de goederen ontvangt u een afrekening met vermelding van de hamerprijs minus de commissie en mogelijke kosten (transport of evt. extra expertise). Het nettobedrag wordt uitbetaald vijf weken na de veiling via overschrijving op voorwaarde dat het kavel intussen werd betaald. 

Kan ik een limietprijs vastleggen?

Op het consignatieborderel wordt voor elk item een indicatieve schatting meegegeven. Er bestaan drie verschillende mogelijkheden wat betreft het vaststellen van limietprijzen:

 • Geen limiet (lager dan € 1000): Voorwerpen geschat onder de € 1000 worden verkocht aan de meestbiedende, zonder enige reserve, ‘à tout prix’. Op het consignatieborderel staat ‘0’ vermeld bij ‘start/limiet’. Er wordt een schattting vermeld voor stukken met een schatting vanaf € 500.
 • Discrete limiet (€ 1000-3000): Voor schattingen vanaf € 1000 kan er een discrete limiet worden gehanteerd: het voorwerp wordt verkocht aan de meestbiedende met een door het veilinghuis aan zichzelf opgelegde prijs, de zgn. ‘discrete limietprijs’, te weten ong. 25 % onder de schattingsprijs. Vb.: schatting € 2000/2500, discrete limiet: € 1500. Op het consignatieborderel staat enkel de schatting vermeld.
 •  
 • Limietprijs (hoger dan € 3000): elk stuk met een schatting vanaf € 3000 krijgt bij Bernaerts een limietprijs. Op het consignatieborderel staat deze prijs duidelijk vermeld.
Kan ik de tentoonstelling en de veiling van mijn stukken bijwonen?

Voorafgaand aan elke veiling organiseert Bernaerts kijkdagen, zodat potentiële kopers de aangeboden kunstvoorwerpen kunnen komen bezichtigen en onderzoeken. De tentoonstelling vindt telkens plaats van donderdag tot en met zondag voorafgaand aan de veiling doorlopend van 10 tot 18 uur. U bent uiteraard welkom om zowel de tentoonstelling als de veiling van uw goederen bij te wonen. U dient hiervoor niet te reserveren: de veiling is openbaar en voor iedereen toegankelijk. U krijgt als verkoper ook een gratis ticket voor onze Platformconcerten.

Wat indien mijn lot niet verkocht werd?

Indien één of meerdere loten onverkocht bleven, is de keuze aan u: ofwel neemt u het lot terug ofwel laat u het bij ons in consignatie en proberen wij het een tweede keer aan te bieden op een volgende veiling. Let wel: bij tweede aanbieding dienen de schattingen verlaagd te worden, tot de helft van de initiële prijs. Wij raden u aan contact op te nemen met het veilinghuis om dit verder te bespreken. Indien wij binnen een redelijke termijn niets van u vernemen, worden de loten automatisch opnieuw opgenomen in een volgende veiling. Loten die op een Silent Sale werden ingehouden, zullen bij een tweede aanbieding mogelijk worden aangeboden met een startprijs van € 1.

Wat is ‘Mijn Account’?

‘Mijn Account’ is het nieuwe onlineplatform voor onze klanten. Als verkoper krijgt u een unieke klantcode waarmee u zich kunt registreren en op deze manier de status van uw goederen in consignatie kunt opvolgen. Zo weet u voor welke veiling ze geselecteerd werden, onder welk lotnummer ze zullen worden aangeboden en hoeveel ze hebben opgebracht. U kunt ook uw persoonlijke gegevens aanpassen en uw uitbetalingen opvolgen. Als koper kunt onze catalogus raadplegen en uw favoriete loten bewaren, biedingen ingeven en opgeven in welke veilingen en/of zoekopdrachten u geïnteresseerd bent. Zo kunt u uw eigen persoonlijk archief opbouwen en beheren. Uiteraard kunt u hier ook aankopen bekijken, afrekeningen downloaden en online betalen.

Contact

Bernaerts Auctioneers BV
Verlatstraat 16-22
Museumstraat 25
2000 Antwerpen
Belgiƫ

T +32 3 248 19 21
F +32 3 248 15 93
E info(at)bernaerts.be

contacteer ons

Inschrijven nieuwsbrief

Kantooruren

ma-vr: 9-12u / 13u30-17u30

Bankgegevens

Bank van Breda
Ledeganckkaai 7, 2000 Antwerpen
IBAN BE02 6451 0493 5140
BIC/SWIFT JVBABE22

BTW BE0789572080

Links

Intakeformulier (schatting)
Registratie "Mijn account"
Vacatures

Last minute news


Gesloten op 11-11.
Fysieke ophalingen, expertises of afleveringen kunnen enkel op afspraak via mail, telefoon of de afsprakenagenda.

Lees meer...


Gewijzigde verkeerssituatie vanaf 3 oktober

Aanleg Zuidpark.
Vanaf 3 oktober tot voorjaar 2023 zal de Vlaamskaai afgesloten zijn.
Ons veilinghuis in de Verlatstraat blijft gemakkelijk bereikbaar via de Leopold De Waelplaats.

Lees meer...

Social Media

Samen met

Drouot Online Logo

Copyright 2022 Bernaerts.eu | privacy- en cookiebeleid | Algemene voorwaarden | Sitemap | Sitedesign by Ozalith.be