Ga naar de inhoud

Muziek tussen de kunst!

Koop vandaag nog een abonnement en verzeker uzelf van een seizoen vol onvergetelijke concerten die plaatsvinden in een veilingzaal. 

Of u nu een liefhebber bent van klassieke muziek, gepassioneerd bent door jazz of openstaat voor nieuwe muziekstijlen, op ‘t Platform is er altijd iets speciaals te ontdekken.

Ontdek onze abonnementen

Platform Jazz Geïnspireerd door de legendarische Village Vanguard, presenteren we jazz zoals het bedoeld is: sfeervol, soms intens, altijd avontuurlijk. De voormalige interbellumbioscoop, de veilingzaal van Bernaerts anno 2024, wordt omgetoverd tot een ware jazzclub met een podium in het midden, met daarrond kleine tafeltjes (4 personen) en sfeervolle verlichting. Grootse kunst, live, op mensenmaat. Met kunst als klankwand.

Platform Klassiek Elke zondagmorgen – tijdens de kijkdagen van onze veilingen – nemen klassieke ensembles (of solisten) u mee op hun tocht naar het verleden. Temidden van kunstwerken uit verschillende periodes geniet u van prachtige composities, voorafgegaan door een introductie tot drie kunstwerken uit de veiling. Na het concert is het mogelijk om de tentoonstelling te bezoeken, eventueel met een drankje in de hand. Een unieke ervaring voor iedere kunstliefhebber.

Waarom kiezen voor een abonnement bij Platform?

▪︎ Exclusieve Toegang:  verzeker uzelf van een gereserveerde plek in een locatie die geschiedenis ademt.
▪︎ Unieke Ervaringen: beleef concerten in een intieme clubsetting, met steeds wisselende kunstwerken.
▪︎ Divers Programma: geniet van een breed scala aan muziekgenres.

Muziek in de veilingzaal!
Omdat het kan. Voor de meerwaarde. Voor uzelf.

Reserveer je abonnement vandaag nog door een e-mail te sturen naar ilse@bernaerts.be

Zaal Platform | Verlatstraat 20 | 2000 Antwerpen | België | ilse@bernaerts.be | Instagram | Facebook