Ga naar de inhoud

vliegwerk

22.01.2025

Steven Cassiers – drums
Tim Finoulst – pedal steel
Wout Gooris – keys & voice

©Hans Gaston Op De Beeck

vliegwerk is een gloednieuwe instrumentale band van Steven Cassiers (Dans Dans, Bram Weijters’ Crazy Men, Dez Mona,…) op drums, Wout Gooris (Sam Joris, Eva De Roovere, Fien Desmet,…) op synths, Indisch harmonium en keelzang en Tim Finoulst (Bert Joris, Tutu Puoane,…) op pedalsteel.

Ontdek de ongebonden en gelaagde sound van het nieuwe instrumentale trio vliegwerk. Reizend op een filmische en dromerige trip, dan weer bewegend tussen pulserende jazz weg van alle conventies.

In het hart van de groep ligt de pedal steel, die de composities doordrenkt met weidse en open landschappen. De gefocuste en gebalde energie van de drums en synths stuwen het geheel eindeloos verder. De sporadische keelzang geeft het geheel een haast hypnotiserende beleving.

Live creëert vliegwerk een meeslepende sfeer, waarbij ze moeiteloos schakelen tussen introspectieve momenten en energieke passages.

Tickets € 15 (-26jaar € 12)

U kan 4 tickets voor 1 concert kiezen, dan hebt u een privétafeltje.

 

Inkom Zaal Platform, Verlatstraat 20, Antwerpen (1ste verd.)

Deuren: 19u
Aanvang concert: 20u

Reservatie via deze link of naar ilse@bernaerts.be

Betaling
kan online via deze betaallink of via overschrijving op rekeningnummer BE05 3632 3022 3375 met vermelding ‘Bernaerts Jazz januari en aantal tickets ‘