Ga naar de inhoud

In haar ruimte Bernaerts Gallery in Museumstraat25 zijn binnenkort te gast met plastisch werk:

RUDY TROUVE
die in 1990 afstudeert aan de KASK (animatiefilm) maar al snel besluit schilder te worden. Hij heeft datzelfde jaar zijn eerste tentoonstelling. Dit is slechts een begin van een multi-carrière. Naast het oprichten van een productiehuis, sticht hij meerdere muziekgroepen, maakt hij theatermuziek en neemt deel aan verschillende groepstentoonstellingen.

STEF KAMIL CARLENS
gekend als multi-disciplinair artiest: singer-songwriter, muzikant, componist, muziekproducer, theatermaker en beeldend kunstenaar. Sinds 2001 stelt hij sporadisch tentoon. In zijn beeldend werk tracht hij zowel zijn feitelijke leeftijd als kind te zijn. Zo ontstaan kleurrijke werelden die het onbevangene en het melancholische verenigen.

& FRED TROUVE
een Belgisch beeldend kunstenaar die woont en werkt in Vaison-la-Romaine (FR). Hij maakt voornamelijk kleurrijke, humoristische beelden waarbij ook enige kritiek op de maatschappij te lezen valt. Quote: ‘Mijn theorie over kunst is die van vrijheid van schepping en interpretatie. Ik geef de voorkeur aan de zonnige kant en aan humor die de schaduwkant verbergt. Ik ben net als iedereen een vrachtwagen die bang is voor zijn trailer.

Op 29 juni is er een concert gepland met Rudy Trouvé, Elko Blijweert, Teuk Henri, Matt Watts, Jef Mercelis, Stef Kamil Carlens en Teun Verbruggen onder de groepsnaam IH8 CAMERA (tickets: 10 Euro).

De expo loopt van 26 juni t.e.m. 13 juli, open elke dag van 13u t.e.m. 17u.
Uitzonderlijk gesloten op donderdag 27 juni wegens evenement.

Ingang: Museumstraat 25, 2000 Antwerpen