Ga naar de inhoud

TENTOONSTELLING
TAPIJTEN & KELIMS

                  

 

NIEUWE DESIGNCOLLECTIE BY ASHTARI
DO 5 – ZO 8 december van 10 tot 18u

LOCATIE
Bernaerts
ingang via Verlatstraat 16–22, zaal Platform (1e verd.)
2000 Antwerpen

OPENINGSUREN 
do 5 t/m zo 8 december van 10-18u

VOOR INFO EN VRAGEN
T 03 230 17 70 I info@ashtari.be I www.ashtari.be

                  

 

In onze studio ontwerpen wij zelf Ashtari tapijten, al dan niet op maat van de klant en al dan niet volgens het ontwerp van de klant.
Wij hebben hiervoor steeds een direct contact met de knoopateliers in de landen van herkomst en werken samen met de klant volgens een stappenplan.
We gaan geregeld ter plaatse om de processen mee op te volgen en de kwaliteit te garanderen. De afwerkingsgraad is voor ons van groot belang.
Het gebruik van enkel de beste materialen en grondstoffen zijn dé maatstaf bij Ashtari. Voor ons is ieder tapijt een uniek meesterwerk.
Het is het resultaat van vele uren research, ontwerp en van puur vakmanschap door onze knopers.

                  

 

NEW HERIZ COLLECTIE 
Verleden wordt heden
Het New Heriz tapijt is een moderne interpretatie en vormgeving van een klassiek tapijt, handgeknoopt in wol en zijde – geïnspireerd op een oeroud
Perzisch patroon. De fijne knoopdichtheid, de natuurlijke schakering van de kleuren en de materialen geven dit tapijt een unieke dimensie.

In deze collectie kan eindeloos gevarieerd worden met kleur, materiaalkeuze en formaat. Onze tapijten worden steeds met de hand geknoopt 
op ambachtelijke wijze en met de beste grondstoffen. Het is mogelijk om op aanvraag uw eigen gepersonaliseerd tapijt te laten maken.

                  

 


ALASHT COLLECTIE 
Alasht collectie staat voor unieke en tijdloze tapijten en kelims, perfect handwerk, een grote keuze, uitzonderlijk design en uitmuntende kwaliteit.
Geen versieringen en florale dessins maar krachtige grafische ontwerpen en kleurcombinaties.

Deze tapijten en kelims worden gemaakt om te verbazen en om nieuwe trends te zetten.
Om het unieke karakter te bewaren wordt iedere Alasht gemaakt in gelimiteerde oplagen.

EXCLUSIEF: VIDEO
Op de tentoonstelling ’Verleden wordt heden’ geven wij u eveneens een blik ’achter de schermen’. U kan kijken naar een film waarin u het volledige proces uit de doeken wordt gedaan van hoe een tapijt tot stand komt. Van ontstaan tot afwerking. Van ontwerp, keuze van de materialen, kleuren van de wol, knopen en afwerken van het tapijt tot het wassen en opspannen van het tapijt. Om u een beter beeld te geven over hoe arbeidsintensief dit hele proces is, maar zeker ook om onze bewondering te tonen jegens de fantastische knopers en alle andere helpende handen, presenteren wij u deze making of.