Ga naar de inhoud

16 juni 2022: Tutu Puoane & Clemens van de Feen

Tutu Puoane (zang)
Clemens van der Feen (contrabas)


©Hugo Van Beveren

Tutu Puoane is een van de tot de verbeelding sprekende stemmen van de internationale jazz- en hedendaagse muziekscene. Geboren in Pretoria, Zuid-Afrika, verhuisde ze in 2002 naar Nederland om te studeren en kort daarna vestigde ze zich in België. Door opgemerkte samenwerkingen met het Brussels Jazz Orchestra, Bert Joris en de Flemish Philharmonic, Wim Vandekeybus, Jasper van ‘t Hof en Tineke Postma, stal ze de harten van velen. Puoane’s prachtige stem, haar intuïtie, haar zin voor ritme en melodie, gecombineerd met haar typische charme en humor op het podium maken van elk concert een moment dat je niet meer vergeet. Door haar aanstekelijke persoonlijkheid weet ze moeiteloos muziekliefhebbers te overtuigen over stijlgrenzen heen.

Voor deze gelegenheid gaat ze in dialoog met de Nederlandse bassist

Clemens van der Feen, inmiddels al jaren een vaste waarde in haar projecten. Van der Feen is binnen en buiten Nederland bekend als een creatieve duizendpoot en een veelzijdig en begenadigd improvisator. Met hun twee ondernemen ze een reis doorheen een repertoire van oudere en nieuwere songs, met zowel standards als originals.

Meer info: www.tutupuoanemusic.com

Tickets
€ 15 (-26jaar € 12)
Als u 4 tickets voor 1 concert koopt, kan u een tafel apart reserveren. Laat dit wel even weten bij reservatie.
(ilse@bernaerts.be)
Alle tafels zijn uitverkocht!
Vanaf nu (8/05) zetten we ook de tribuneplaatsen open.
Tickets aan dezelfde prijs.

Inkom: Zaal Platform, Verlatstraat 20, Antwerpen (1ste verd.)
Deuren: 19u
Aanvang concert: 20u

Reservatie via ilse@bernaerts.be
Betaling kan via overschrijving op rekeningnummer BE64 1112 5123 5552 met vermelding ‘Bernaerts Jazz 16 juni en aantal tickets ‘

Online tickets