Ga naar de inhoud

Einde juni organiseert Bernaerts haar eerste Design-veiling. Het spectrum is breed en het gamma gevarieerd. Aanvaard worden voor deze veiling stukken uit de Art Nouveau/ Art Déco periode tot hedendaagse prototypes. Naast meubelen worden ook toegepaste kunsten (zilverwerk, siervoorwerpen, glaswerk, tapijten, etc.) aangeboden.

Op zaterdag 6 en zondag 7 maart is er een speciaal schattingsweekend tijdens de IndoorDesignMarkt van Gent. In een exclusieve locatie in de Gentse voorhaven presenteren internationale standhouders vintage design objecten en is er een ’expertise corner’ voorbehouden om uw stukken vrijblijven of met het oog op de veiling te laten expertiseren.

SCHATTINGSDAGEN   6 7 maart (Gent, Loods 22)
VEILING                           23 juni
EXPO                               17 18 19 20 juni
INBRENG TOT               20 mei
INFO                                 www.designmarkt.be

Design-veiling
Design-veiling

In exclusiviteit wordt voor deze veiling ’The Blob’ voorbehouden. De unieke verplaatsbare en eivormige woonunit, ontworpen door dmvA (door middel van Architectuur) voor Rini Van Beek van XFactor Agencies omvat naast een badkamer ook een keuken, een bed en verschillende inbouwkastjes en verlichting. Het kan gebruikt worden zowel als bureel, gast-of tuinhuisje. Momenteel is ’The Blob’ te gast bij Verbeke Foundation in Kemzeke.

MEER INFO              Peter Bernaerts

SITES                         www.designboom.com
www.verbekefoundation.com
www.dmva-architecten.be
VIDEO                        www.wikio.com
www.youtube.com

the ’Blob’
the ’Blob’